Hem
Privat
Företag
Skola
Vård/Omsorg
Om Linda
Aktuellt utbud
Kontakt

COACHINGEtt coachande förhållningssätt och personlig coaching av lärare och elever kan leda till förbättrade resultat, ökad energi och ökat välmående. Coaching stimulerar till att tänka i nya banor och till att synliggöra potential. Mina fokusområden är ökad motivation, ökad arbetsglädje och ökat välbefinnande. Jag har lång erfarenhet av att arbeta som gymnasielärare och av att träffa skolungdomar i enskilda samtal för att öka motivationen, minska stressen och förbättra resultaten. Jag erbjuder coachande samtal och föreläsningar om motivation.

Dagens skola kräver mycket av både lärare, elever och skolledare. Träning i mindfulness kan hjälpa dig att hantera vardagen på ett bättre sätt. Skolan är en arbetsplats som har mycket att tjäna på att införa mindfulness som förhållningssätt för att främja utveckling och välmående.
Läs mer >>
När man arbetar i skolan möter man människor som genomgår sorger, kriser eller svåra förändringsprocesser av olika slag. En kollegas eller anhörigs död, sjukdomstillstånd, skilsmässor, ekonomiska förändringar och konflikter är exempel på några av de förluster som kan drabba oss.
Läs mer >>

Linda Sibbmark    Telefon: 070-580 34 42