Hem
Privat
Företag
Skola
Vård/Omsorg
Om Linda
Aktuellt utbud
Kontakt

RÖSTER OM LINDA


Som föreläsare

"Du har en sprudlande entusiasm och ett genuint engagemang och glädje. Roliga, talande bilder. Den bevisbara effekten tilltalar nog många. Mycket, mycket bra!"

"Du har en härlig inlevelse och ett stort engagemang. Din föreläsning har hög trovärdighet och bra balans mellan teori och praktik."

"Engagerande och inspirerande tema. Proffsigt framförande!"

"Mycket inspirerande mycket beroende på din inlevelse. Tankarna flög genast till situationer i livet/ageranden som är ganska destruktiva och som jag egentligen vill förändra. Din föreläsning gav också hopp om att jag med relativt enkla övningar kan börja förändra synsättet."

"Din föreläsning var inspirerande, hoppfull, positiv och tänkvärd. Du höll dig till en nivå som alla kan ta till sig och som var lätt att förstå."

"Din föreläsning var tydlig och pedagogisk. Mycket inspirerande!"

"Mycket tydlig och intressant föreläsning, lätt att förstå och följa med. Inspirerande och intressant med forskningsförankringen."

"Inspirerande, tydligt och lätt att ta in. Din energi inspirerar! Det märks att du brinner för mindfulness och du har förmågan att "tända en eld" hos publiken."

"En mycket bra föreläsning. Inspirerande och mycket att ta till sig. Du föreläser så lugnt och tydligt. Bra bilder till och lagom tempo."

Som ledare av mindfulnessövningar:

"För ett par veckor sedan fick jag möjlighet att delta i en mindfulness-session ledd av Linda Sibbmark. I ärlighetens namn var jag lite osäker på om mindfulness var något för mig men Linda fick mig att tänka om. Linda är en självklar ledare som med varsam och säker hand leder oss deltagare genom själslivets vindlande stigar. Hon är inkännande och i vissa stunder tar hon några steg tillbaka och tillåter oss att reflektera och i lugn och ro stiga in i det inre rummet."

"Att ha avslappning i hela arbetsgruppen är inte så vanligt och alla är inte lika positivt inställda, men Linda lyckades få oss att sluta ögonen och lyssna. Linda leder oss lugnt och metodiskt i avslappningen med sin lugna röst, som är lätt att lyssna på och som har en lugnande effekt. Denna stunden gav mersmak och gjorde att jag gärna vill delta i fler stunder med mindfulness eller liknande ledda av Linda."

"En mycket skön stund för vila och avkoppling. Jag fick träna mig på att fokusera på min andning och på att låta mina tankar komma och gå. Linda har ett mycket behagligt sätt som skapar trygghet. Jag vill gärna arbeta vidare med henne för att minska min stress."

Som coach:

"Du är tydlig, närvarande och trygg. Du fick mig att reflektera över min livssituation och gav mig inspiration och styrka att genomföra förändringar jag länge funderat över."

"Tack för att du hjälpte mig att titta på vad som är viktigt för mig i mitt liv och att jag fick hjälp med att hitta fokus och att kunna prioritera vad jag behöver satsa på för att kunna leva det liv jag önskar."

"Du hjälpte mig att se möjligheterna och att våga tro på mig själv. Tack!"

Linda Sibbmark    Telefon: 070-580 34 42