Hem
Privat
Företag
Skola
Vård/Omsorg
Om Linda
Aktuellt utbud
Kontakt

OM LINDA

Min passion är människors personliga utveckling och välmående. Jag vill hjälpa dig till ett rikt och meningsfullt liv, samtidigt som du lär dig att hantera den smärta som oundvikligen följer med livet. Jag är mycket intresserad av sambandet mellan kropp och själ och existentiella frågeställningar. Min bakgrund inom bland annat naturvetenskap, filosofi och psykologi hjälper mig att betrakta hälsa och personlig utveckling från ett helhetsperspektiv.

Innan jag tog steget att satsa fullt ut på mitt företag arbetade jag som gymnasielärare i filosofi, matematik, religion och kommunikation. I mitt jobb som lärare stimulerades jag av att få människor att utvecklas och det är fantastiskt att få ta del av unga människors tankar kring livsfrågor. Jag har även stor erfarenhet av att träffa elever enskilt för att coacha dem mot nya mål och inspirera dem till fortsatt utveckling och ett större välbefinnande.

För att ytterligare utvecklas och för att bättre kunna hjälpa andra har jag vidareutbildat mig inom områden som har betytt mycket för mig själv och som därför ligger mig varmt om hjärtat. Jag är mindfulnessinstruktör (ingår i Nätverket av mindfulnessinstruktörer i Mindfulnesscenter AB och är utbildad av Dr Ola Schenström) och certifierad handledare i sorgbearbetning, verktyg som kompletterar varandra väl och som hjälper oss att uppnå glädje, frid och energi så att vi bättre kan ta vara på livet.

Sedan 2015 läser jag på Psykologprogrammet.

Några exempel på uppdragsgivare som anlitat mig:
Kalmarsundsskolan
Lindsdalsskolan
Försäkringskassans personalklubb
Prospekt Media
Movement
IOGT-NTO
Studieförbundet Vuxenskolan
S:t Johannes församling
CIS

Linda Sibbmark    Telefon: 070-580 34 42