Hem
Privat
Företag
Skola
Vård/Omsorg
Om Linda
Aktuellt utbud
Kontakt

KURSER

Vägen till ett närvarande liv – en kurs i att öka ditt välmående på djupet

Välkommen till en e-kurs i fem moduler med fokus på mindfulness som förhållningssätt. Mindfulness är ett forskningsbaserat förhållningssätt som har etablerats som en viktig faktor för framgång och välbefinnande inom många områden, både privat och i arbetslivet. I kursen delar jag med mig av redskap och övningar som kan vara till hjälp att hantera de svårigheter vi alla möter, samtidigt som du lär dig att njuta mer av livet och styra dig själv i den riktning du önskar.

Kursen är en översiktskurs där jag presenterar vetenskapligt förankrade verktyg som jag tycker är viktiga att ha med sig som en grund, och som jag själv blivit hjälpt av, på vägen mot ett mer närvarande liv.

Kursen börjar med en introduktionsfilm och därefter följer kursens fem moduler. Modulerna innehåller videos, guidade meditationer (förutom till modulen Läka, där meditationen utgörs av en skrivövning) och coachande frågor där du får möjlighet att reflektera kring om och hur du kan tillämpa det jag pratat om i ditt eget liv. Dessutom får du tips på andra övningar som kan vara till ytterligare hjälp för dig.

Kursens fem moduler är:

Landa – tillåt dig att stanna upp och känna efter. I denna modul ges du möjlighet att utforska var du befinner dig nu, vart du vill komma och vad som är viktigt för dig i ditt liv.

Lära – du får lära dig verktyg och förhållningssätt som hjälper dig att stärka din mentala kapacitet, du lär dig att hantera utmaningar och att njuta mer av tillvaron. Du får också verktyg för att odla din medkänsla med dig själv och andra.

Läka – du odlar din förmåga att släppa taget om sådant som inte gagnar dig, du får också tips på verktyg för att försonas med dig själv och dina erfarenheter.

Leda – du fördjupar dina färdigheter i att leda dig själv så att du kan känna dig fri att göra medvetna val och bli medskapare i ditt liv.

Leva – du får verktyg för att i större utsträckning kunna leva i enlighet med dina värden, ett rikt och meningsfullt liv, ett närvarande liv.

För att följa kursen behöver du en dator, surfplatta eller en smartphone och en mailadress. Du har möjlighet att ladda ner materialet när det har skickats ut, och kan ta del av det när det passar dig! Kursen pågår under 5 veckor.

Så här har några tidigare kursdeltagare beskrivit sin upplevelse av kursen:

"Jag har uppskattat att om och om igen kunna återvända för att ta del av insiktsfulla och träffsäkra verktyg, för att bli påmind i vardagen och i livet i stort."

"Upplägget var toppen! Att få både videos med dina tips och insikter, meditationer och dessutom relaterade frågor."

"Jag har haft stor nytta av kursen då jag har gått igenom en stressande situation. Jag har kommit till ett nytt skede av livet som kräver en stor omställning. Känner att kursen passar mig och min livssituation väldigt bra! Jag tyckte att avsnitten kändes pedagogiska och din röst var lugn och skön att lyssna på och lätt att följa. Tack!"

"Jag gillade upplägget där vetenskap mixades med egna erfarenheter på ett trovärdigt sätt!"

Pris för kursen: 699 kr.
Maila mig för anmälan eller hör av dig om du undrar något!

Jag skickar gärna presentkort om så önskas.


Kurs i sorgbearbetning i grupp eller enskilt:


Kursen är utformad för att hjälpa dig att bearbeta och förlösa smärtan och sorgen över dina förluster. Sorgbearbetning förknippas ofta med dödsfall och separationer, men kan även handla om t ex missbruk och medberoende, relationsproblematik, barnlöshet, egen eller annans sjukdom eller att livet av andra anledningar inte blev som man tänkt sig.
Programmet för Sorgbearbetning™  är ett konkret handlingsprogram för känslomässig läkning där du får tillgång till en pedagogisk metod som bygger på drygt 30 års beprövad erfarenhet. 8 tillfällen. Kursen kan genomföras i grupp eller enskilt.
Anmäl ditt intresse här.

Jag erbjuder även enskild mindfulnessorienterad coaching. Hör gärna av dig så berättar jag mer!

Jag kommer också ut till arbetsplatser och föreläser och/eller håller kurser och workshops om stress, hjärnan, medvetandeträning och om hur vi med enkla verktyg kan uppnå ökat välmående och förbättrade resultat.

Välkommen att höra av dig!AKTUELLT UTBUD
Linda Sibbmark    Telefon: 070-580 34 42